ICBS De Caleidoscoop

Het team

Bij De Caleidoscoop werken bevlogen en professionele medewerkers. De directeur en de onderwijscoördinatoren vormen samen het managementteam. Het team bestaat verder uit leerkrachten, onderwijsassistenten, intern begeleiders, bouwcoördinatoren, vakleerkracht gym, vakleerkracht muziek, lerarenondersteuners, conciërge en een managementassistente.

ICBS De Caleidoscoop
ICBS De Caleidoscoop

Jaap Nijdam

conciërge 

Ik ben ...

ICBS De Caleidoscoop

Marjolijn Koot

leerkracht groep 1/2A

Ik ben ...

ICBS De Caleidoscoop

Chantal Tol-Koster

leerkracht groep 3B

Ik ben ...

ICBS De Caleidoscoop

Sophie van Dongen

leerkracht groep 5A

Ik ben ...

ICBS De Caleidoscoop

Titia Korenhoff

Directeur 

Mijn naam is Titia Korenhoff en sinds 2017 ben ik directeur van de ICBS De Caleidoscoop. Daarvoor was ik al werkzaam in de wijk Pax als directeur van de fusiescholen Albert Schweitzer en Flamingo. Deze scholen zijn opgegaan in De Caleidoscoop. Voordat ik directeur werd heb ik in de groepen 3 t/m 8 als leerkracht gewerkt. Ook was ik interim-directeur op De Wegwijzer (nu Wereldwijs) en adjunct-directeur op Tabitha. Het allerbelangrijkste vind ik dat kinderen met plezier naar school gaan en dat ze zich veilig voelen. Vol zelfvertrouwen kunnen ze dan datgene leren wat ze nodig hebben om straks als volwassene stevig in de wereld te staan. Zelf heb ik drie dochters van 35, 33 en 30 jaar oud, die alle drie ook in het onderwijs werkzaam zijn. Inmiddels heb ik ook vijf (bijna zes) kleinkinderen. Elke avond wandel ik met mijn hond Mira, een Golden Retriever van 12 jaar oud. Ook heb ik katten, twee Burmezen. Ik werk met heel veel plezier op De Caleidoscoop, een prachtige school, met een fantastisch team, geweldige kinderen en fijne en betrokken ouders.

Helma Buter

Onderwijscoördinator middenbouw | Taalplusklas

Ik ben Helma Buter en al een aantal jaar werkzaam in het basisonderwijs. Ik ben in die jaren groepsleerkracht geweest voor verschillende groepen en heb mij gespecialiseerd in gedrag en onderwijs aan meertalige kinderen. Op dit moment ben ik werkzaam als onderwijs coördinator en specialist nieuwkomersonderwijs. Daarnaast vervul ik verschillende taken binnen het managementteam. Vanuit deze functie geef ik ook regelmatig rondleidingen voor nieuwe ouders en kan ik vol enthousiasme vertellen over deze fijne school. Mij vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen waarvan er één op de middelbare school zit en er twee studeren. Ik hou van lezen (als het lukt om er tijd voor te vinden

ICBS De Caleidoscoop
ICBS De Caleidoscoop